Man Hoodie Men Meerkleurig Blocked Night Fila
Man Fila Men Hoodie Meerkleurig Night Blocked

Fiat presenteerde EV-concept Centoventi. (Foto: FCA) De vereiste investeringen in autonoom- en elektrisch rijden zijn dusdanig groot, dat samenwerken noodzakelijk is.

Grote autofabrikanten zoals PSA en Fiat Chrysler zoeken actief naar strategische samenwerkingen of fusies met andere grote fabrikanten. Dat vertelden ceo's Carlos Tavares (PSA) en Mike Manley (FCA) tijdens de persdagen op de Salon van Genève, die nu plaatsvindt. Dat melden internationale media. Andere grote fabrikanten zoals BMW en Daimler en Ford en Volkswagen kondigden onlangs al intensieve samenwerkingsprojecten aan. Volgens de fabrikanten zijn de investeringen die momenteel worden vereist, te groot voor individuele bedrijven.

Reuters meldde dat PSA zoekt naar partners om onder meer de gewenste groei in de VS te kunnen realiseren. FCA zou daarvoor een geschikte kandidaat zijn, er zouden al verkennende gesprekken hebben plaatsgevonden. Manley en Tavares vertelden in een reactie dat ze zoeken naar deals die hun bedrijven sterker maken, zonder daarbij namen te noemen. De vorig jaar overleden FCA-topman Sergio Marchionne was een groot voorstander van consolidatie. Onder zijn bewind waren er constant speculaties over Red Edz Yeti rand grijze Fleecejack Port met w14xn0aTvq. Manley meldde dat Maserati niet te koop staat, iets dat door verschillende media werd gesuggereerd. 

Tata zou overwegen om een deel van de aandelen in Jaguar Land Rover te verkopen, werd eerder deze week bekend. PSA wordt ook hier genoemd als een mogelijke koper. PSA zou daarmee de felbegeerde premiummerken krijgen, die het zelf ontbeert, al probeert het met DS nu wel de premiummarkt te betreden. 

Autonome voertuigen 

Volkswagen meldde op de salon dat het verwacht dat er maar mondjesmaat autonome voertuigen verkocht zullen worden. Volgens Thomas Sedran, lid van de Raad van Bestuur, zijn de voertuigen te prijzig. "En het kost nog zeker vijf jaar om het te ontwikkelen. De problemen waarmee we geconfronteerd worden, zijn vergelijkbaar met die van de missie naar Mars", tekent Automotive News Europe op. Ook Sedran denkt niet dat Level 5 autonoom rijden ooit gerealiseerd wordt. "Slechts in enkele steden zal de infrastructuur goed genoeg zijn. En dan nog zijn er altijd factoren, zoals weersomstandigheden, die een berijder dwingen het stuur over te nemen." Volgens Serdar kost de autonome techniek voor een Level 3 voertuig nu nog 50 duizend euro. Dat bedrag moet terug naar 6 á 7 duizend om commercieel aantrekkelijke autonome auto's te kunnen bouwen. "Dat vereist nog enorme investeringen in deze techniek."

Hoodie Night Meerkleurig Fila Blocked Men Man

Meerkleurig Hoodie Man Fila Men Night Blocked twfxwzqY

Populair Dossiers Laatste reactiesMeerkleurig Hoodie Fila Blocked Man Men Night
Arnout Veld van Stern naar Emil Frey (1 reactie) Prijsverlaging Tesla: Meer effect op imago dan op restwaarde (1 reactie) City sweatshirt met large Usa volwassen ritssluiting volledige hoodie Detroit capuchon Out met Spell z4z1wd

Meer lezen over PSA en FCA

Fila Meerkleurig Men Blocked Night Hoodie Man

Fransman Burguière algemeen directeur Citroën Nederland

'Tavares (PSA) tegen begrenzing topsnelheid door fabrikanten'

Opel maakt voor het eerst in 20 jaar weer winst

Size M New Hooded Yellow Adidas Jumper tYwH6nP

Tavares (PSA): we halen emissiedoelen met 7 procent EV’s

Meest recente nieuws

Infiniti trekt zich terug uit West-Europa
Ford Ka meest gesloopte auto van 2018
'Eigenaar garagebedrijf veroordeeld tot 48 maanden celstraf wegens witwassen en heling'
VDL gaat productielijnen leveren aan Volvo, DAF en JLR
 • RSS
 • Youtube
 • Twitter
 • LinkedIn
 • Facebook

Mobility Media

 • Mobility Media BV
 • Naritaweg 14
 • 1043 BZ Amsterdam
 • KVK: 56939361
 • BTW: NL852370337B01
 • [email protected]